Middagen

22-24 APRIL

 

MIDDAGEN

 

Välkommen till en magisk kväll i småländsk sagoskogsanda!

 

Som avslut på lördagen arrangeras den traditionella banketten, i år inspirerad av inget mindre än det Småland som ligger oss nära! Föreställ dig en kväll med underbart god mat med småländsk touch, dekoration som direkt hämtad ur en sagoskog i skymningen och underhållning av högsta småländska klass!

 

Praktisk information

Banketten äger rum i Växjöparken, lokalt belagt i centrala Växjö. Kvällen innehåller en trerättersmiddag, tal, underhållning, dans och massor av andra aktiviteter.

 

För dig som vill ha en uttalad regel om hur du ska klä dig är koden för kvällen kavaj, men det är inget måste. Att du känner dig fin är det viktigaste!

 

Menyn som serveras är lakto-ovo-vegetarisk. Kött går att välja till som specialkost till huvudrätten (obs! fläskkött).

 

Fördrink och mingel startar kl. 17.30 och middagen serveras kl. 18.30.

 

Kom ihåg att Bankettbiljett (biljett till Middagen och Festen) köps i samband med Kongressbiljett. Viktigt att uppmärksamma är också att det finns begränsat antal biljetter till Middagen. Först till kvarn gäller!

 

Så vad ska du som inte lyckats få tag i en av de eftertraktansvärda Bankettbiljetterna göra under Middagen? Vi har inte glömt bort dig! Förslag kommer att ges på Växjös trevligaste ställen att hänga på tills Festen börjar; håll utkik i programkatalogen som delas ut vid ankomst. Klockan 22.00 ses vi i Växjöparken för en kväll du sent kommer att glömma!

 

Transportinformation Banketten och Festen

För dig med Bankettbiljett avgår abonnerade bussar från Teleborg Centrum-skolan till Växjöparken. Avgångstiderna är 17.30 och 18.00, och det är begränsat med platser på båda avgångarna. Plats och avgångstid bokas i samband med bokning av föreläsare, och först till kvarn gäller. Din avgångstid till Middagen kommer att stå på din namnbricka.

 

För dig med Bankettbiljett som inte vill eller inte lyckas boka plats på de abonnerade bussarna, och för dig med enbart Festbiljett, finns taxi och bra stadsbussförbindelser. Busshållplatsen närmast Växjöparken heter Spetsamossen.

 

Stadsbussar, taxi och abonnerade bussar tar dig hem efter Festens avslut. De abonnerade bussarna avgår kl. 00.30, 01.45 och 02.15 från Växjöparken och tar dig tillbaka till Teleborg Centrum-skolan i mån av plats. Plats på de abonnerade bussarna hem efter Festen kan inte bokas på förhand.

 

 

info@ps16.se - #PS16Vaxjo