Festen

22-24 APRIL

 

FESTEN

Du som inte lyckats få tag i en Bankettbiljett - frukta ej! I år har vi lagt extra mycket krut på Festen och utlovar en grym kväll!

 

Efter Middagen övergår bankettkvällen i stor fest! Den älskade DJ Angray, som har spelat i VIP-loungen inför Avicii’s konsert 2014 i på Friends Arena, kommer att inta DJ-båset och hålla stämningen hög. Efter midnatt får han sällskap av ytterligare en talang; men här håller vi på sekretessen tills timmen är slagen...

 

För dig som inte lockas av dansgolvet och/eller önskar konversera med gamla och nya vänner öppnas en lugnare lounge med fantastisk atmosfär!

 

Kvällen kommer garanterat bjuda på flera överraskningar och trevligheter!

 

Praktisk information

Festen äger rum i Växjöparken med start kl. 22.00. Fyra timmar senare, Kl. 02.00 avrundas kvällen.

 

Det finns obegränsat med Festbiljetter, men kom ihåg att dessa måste köpas i samband med och tillsammans med Kongressbiljett!

 

Transportinformation Banketten och Festen

För dig med Bankettbiljett avgår abonnerade bussar från Teleborg Centrum-skolan till Växjöparken. Avgångstiderna är 17.30 och 18.00, och det är begränsat med platser på båda avgångarna. Plats och avgångstid bokas i samband med bokning av föreläsare, och först till kvarn gäller. Din avgångstid till Middagen kommer att stå på din namnbricka.

 

För dig med Bankettbiljett som inte vill eller inte lyckas boka plats på de abonnerade bussarna, och för dig med enbart Festbiljett, finns taxi och bra stadsbussförbindelser. Busshållplatsen närmast Växjöparken heter Spetsamossen.

 

Stadsbussar, taxi och abonnerade bussar tar dig hem efter Festens avslut. De abonnerade bussarna avgår kl. 00.30, 01.45 och 02.15 från Växjöparken och tar dig tillbaka till Teleborg Centrum-skolan i mån av plats. Plats på de abonnerade bussarna hem efter Festen kan inte bokas på förhand.

 

 

 

 

.

info@ps16.se - #PS16Vaxjo