Transport

22-24 APRIL

 

Transport

 

Till Växjö

Till Växjö tar en sig enklast med tåg till Växjö centralstation.

Avgångstider och hållplatser söks enklast genom appen mobitime, eller via http://www.lanstrafikenkron.se

Företaget Svenska Buss kör även direkt till universitetsområdet från bl.a. Stockholm och Linköping.

 

Inom Växjö

Ut till universitetsområdet går busslinjerna 1,3 och 5.

3:an till Linnéuniversitetet och 1:an och 5:an till teleborgs centrum som ligger några hundra meter från univerisitetet. På kartan finns hållplatserna nära campus utmarkerade, där står vilken linje som går vart och vad hållplatsen heter.

När går bussen? Ladda ner mobitime för enkel sökning av kollektivtrafik i Växjö.

 

I Växjö går det att betala med betalkort på bussarna.

 

Transportinformation Banketten och Festen

För dig med Bankettbiljett avgår abonnerade bussar från Teleborg Centrum-skolan till Växjöparken. Avgångstiderna är 17.30 och 18.00, och det är begränsat med platser på båda avgångarna. Plats och avgångstid bokas i samband med bokning av föreläsare, och först till kvarn gäller. Din avgångstid till Middagen kommer att stå på din namnbricka.

 

För dig med Bankettbiljett som inte vill eller inte lyckas boka plats på de abonnerade bussarna, och för dig med enbart Festbiljett, finns taxi och bra stadsbussförbindelser. Busshållplatsen närmast Växjöparken heter Spetsamossen.

 

Stadsbussar, taxi och abonnerade bussar tar dig hem efter Festens avslut. De abonnerade bussarna avgår kl. 00.30, 01.45 och 02.15 från Växjöparken och tar dig tillbaka till Teleborg Centrum-skolan i mån av plats. Plats på de abonnerade bussarna hem efter Festen kan inte bokas på förhand.

 

info@ps16.se - #PS16Vaxjo